mandag 5. november 2007

Endelig pappaperm! :)

Flickr-bilde av de to hovedpersonene i denne bloggen
Mr Management og Mr Jorgen
Hils på min nye arbeidsgiver. Det er han til venstre på bildet. La oss kalle ham M, for «Management». (Hvis du har sett den formidable TV-serien Carnivàle skjønner du hva jeg mener. ;)

I dag er første dag som heltidspappa. Det er mandag morgen, og jeg skal utrolig nok ikke jobbe et fullt dagsverk for noen andre enn denne lille fyren før 10. mars. Det er rart. Men det känns helt rett, helt rett, även om jag får jobba hårdt, for å sitere mitt favorittband, Ital Skurk.

Det blir en gradvis overgang, siden mammaen (la oss kalle henne N) fortsatt har to ukers ferie fra sin jobb før hun skal tilbake. Men jeg vil ikke kalle det som nå skal skje for ferie for noen av oss. Snarere en slags prosjektoverføring. I løpet av to uker må jeg selv ha internalisert timeplanen for soving og mating, slik at teamet som N møter når hun kommer hjem fra jobb ikke er i fullstendig oppløsning hver eneste ettermiddag.


Foreløpig er det ikke så fryktelig mye som er så revolusjonerende forskjellig. M våknet klokka 07:00 som vanlig. Han fikk litt flytende frokost av N som vanlig. M kravlet, pludret og tøyset med oss noen minutter i senga som vanlig, og vi hørte Østlandssendinga på P2 før M og jeg sto opp, som vanlig. Jeg lagde babygrøt som vanlig, og frokosten forløp nøyaktig slik den pleier, mens N fikk seg en drøy halvtimes forlenget skjønnhetsøvn, som hun pleier.

De tingene som faktisk er litt forskjellig med denne dagen, er at jeg foreløpig ikke har fått av meg pysjen, at jeg selv ikke har fått i meg noe frokost ennå, men at jeg i hvert fall har drukket to kopper japansk sencha, noe jeg aldri rekker de dagene jeg skal på jobb.

Og mer rekker jeg ikke skrive nå, for jeg må leke litt med Management før han skal få sin formiddagsblund i ni-halv-ti-tida. Men da kan du jo høre litt på Ital Skurk i Last FM-playeren til høyre hvis du vil.

Ha en fin dag! Det skal iallfall jeg. :)

2 kommentarer:

Dag Henning sa...

Lykke til på første dag. Det går nok bra! :-)

Vegard sa...

Detta blir bra, Jørgen. Kjør pappasporet for full pupp.